12 Eylül’le her şeyi yasakladılar, insanlara işkence-ölüm ve de Turgut Özal denilen adam: Beşli cuntanın akıldanesi.

27 Mayıs’ı hazırlayan da, Menderes denilen kendini bilmez.

12 Eylül’le demokrasi yolları kapandı ve de bunların en has evlatları, kendilerine küfreder rolünde AKP.

Yüzde 10 barajı sayesinde iktidara gelmiş ‘milli irade’ dolandırıcıları: Seçmenden yüzde 26 oy, Meclis’te yüzde 66 milletvekili: Evren yavruları.

Bunlar terörist: Terör, tam tamına ‘tedhiş’ demek iken, tedhişin/etrafa dehşet salmanın en uzağındaki yazar-çizer ve de söyler takımını tedhiş edip, yani korkuya kaptırıp yıldırma ve susturma peşindeki eşkıya takımı.

Savcı ve hâkim bile korku içinde; bunların hedef gösterdiğini içeri attırtmazsam, kendim işten/içeri atılırım korkusu içinde.

‘Mili birlik, bütünlük, beraberlik, mutabakat’ deyip devletin vatandaşlarının bir bölümünü dışarı atan, oylarını geçersiz kılan vatan haini iç-savaş kışkırtıcıları ve de inançsız omurgasızlar: Önce, bir insan olun.

Tamam, insan olursanız, Taksim katliamcısı laiklik düşmanı caniyle ters düşersiniz; ama o caniyle ters düşmeden de siyasal parti, insani bir ses olamazsınız: Ne demek, milli mutabakat derken HDP’yi hep mi hep dışarıda tutmak, Anayasa derken mevcut anayasa ve yasaları bekleme odasına alan ‘ali kıran baş kesen’lerle birlik olmak, Pamukova katliamcılarından Roboski canilerine kadar ne kadar menhus unsur varsa onlarla birlikte iş tutacağım derken, onu bile becerememek.

Niye bu kadar aptalsınız yahu veya ‘zeka yürekten geçer’. Tamam siz onlar gibi alçak değilsiniz; ama, Serap’ı yakan, Kilis’i bombalatan, ‘El Bab’ yolunda ülkemizi kan gölüne yuvarlayan cihatçı müsveddesi BOP ‘eşbaşkanı’yla da aynı masaya oturmak da değil, selamlaşmak lüksüne bile sahip değilsiniz.

Önce kayyumlara karşı çıkmak; sadece yerel değil, sıfır barajlı bir genel seçim için tutturmak; ama her şeyden önce de, anayasa tanımazlarla anayasa komisyonlarında maskaralaşmaktan vazgeçmek.

Kaynak: Birgun.net