Gerici Vahdet gazetesi yazarlarından Mehmet Şevket Eygi, bugün kaleme aldığı köşe yazısında kadın düşmanlığını sergiledi.
"Bir kız İmam-Hatip okulu öğrencilerinin fotoğrafını gördüm. Kızların çoğu gülüyordu, bazılarının dişleri görünüyordu. Dindar kızların böyle resim çektirmelerini çok yadırgadım. En azından hafifliktir" dedi.

Eygi'nin yazısında şu ifadeler yer alıyordu:

- Oğlu askere giden bir dostum anlatıyor: Birliğe yeni gelen askerlere, isteyen mescitte serbestçe namaz kılabilir demişler. Güzel bir gelişme. 28 Şubat’ta böyle miydi? Dindarlara düşman gözüyle bakanlar vardı. Çok şükür.

- Suriye’de olup biten korkunç facialardan ibret almayan, derlenip toparlanmayan, tek bir Ümmet olmayan, râşid bir İmam’a biat ve itaat etmeyen, planlı ve programlı şekilde hizmet etmeyen Türkiye Müslümanlarının başına ne gelirse, onlar bunu hak etmiş olacaklardır.

- Vazifelerini yapan Ehl-i Sünnet hocalara hürmet ederim. Bu tenkidim onlarla ilgili değildir. Maaşlarını tıkır tıkır alıp oh kekâ yan gelip yatan, Ehl-i Sünneti savunmayan birtakım hocalar var ya, işte onlara teessüflerimi sunuyorum.

- Bu devirde Müslüman kesim içindeki en büyük bela, birtakım terbiyesiz ve haddini bilmez cahil gevezelerin dinî konularda ukalaca tartışmalarıdır.

- Bir kız İmam-Hatip okulu öğrencilerinin fotoğrafını gördüm. Kızların çoğu gülüyordu, bazılarının dişleri görünüyordu. Dindar kızların böyle resim çektirmelerini çok yadırgadım. En azından hafifliktir.

- Aydın’da bir adamın gizli depolarında beş ton kaçak domuz eti bulunmuş. Domuzcu, zararımı telafi etmezlerse benden yalvar yakar et alan bütün lokantaları ve kurumları teşhir edeceğim diyormuş. Müslüman halka domuz eti yedirenlere lanet olsun!

Kaynak: Birgun.net