Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Huber Köşkü'nde verdiği iftar yemeğine katılan TRT spikeri Ersin Düzen'in davete Fransa'dan gelmesi dikkat çekti.

OdaTv'de yer alan habere göre, Euro 2016 için TRT’nin Fransa’ya gönderdiği 93 kişilik kadro tartışmalara neden olmuştu. Konuyla ilgili TRT’den sorumlu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un yanıtlaması istemiyle soru önergesi veren CHP’li vekil Atila Sertel, diğer ülke yayıncı kuruluşlarının 30'ar kişilik ekiplerle şampiyonayı takip ettiklerini belirtmişti.

Bu tartışmalar devam ederken, Ersin Düzen Instagram hesabında katıldığı iftar yemeğinden fotoğraf paylaştı. Erdoğan’ın iftarına katılmak için Fransa’dan gelen Ersin Düzel, TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Rıdvan Dilmen ve Burcu Esmersoy’la çektiği fotoğrafı Instagram’dan paylaşarak şöyle yazdı:

“ersinduzenCumhurbaşkanımız Sayın @rterdogan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin iftar yemeğindeydik. ALLAH kabul ve tekrarını nasip etsin. TRT Genel Müdürümüz Sn Şenol Göka, sevgili Rıdvan Hocam ve Burcu Esmersoy #huberköşkü #tarabya”

Erdoğan'ın 'kadrolu' ünlüleri iftarda yerini aldı

Erdoğan'ın iftarına katılan 'ünlülere' Gezi Direnişi hatırlatması

Kaynak: Birgun.net