Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Mustafa Varank, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresinde danışmanlığını yapan Ahmet Sever’e dava açtığını duyurdu. Mustafa Varank, “Cumhuriyet Gazetesi ve Ahmet Sever iftiralarını mahkemede ispat ile mükellefler” dedi.

VARANK: HODRİ MEYDAN
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı Mustafa Varank, Twitter’dan Ahmet Sever’in açıklamalarına yanıt verdi. Varank, “Bugün bana iftira atan Cumhuriyet Gazetesi paçavrası ve Ahmet Sever hakkında avukatlarım gerekli başvuruları yapıyor. Cumhuriyet Gazetesi ve Ahmet Sever iftiralarını mahkemede ispat ile mükellefler, ya da müfterilikleri tescillenmiş olacak. Hodri Meydan!” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresinde danışmanlığını yapan Ahmet Sever, Cumhuriyet gazetesinden Selin Ongun'a Pelikan Bildirisini değerlendirmişti. Bildiri için "En yukarıdan gelen bir şey, çok bariz" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret eden Sever, Ak trollerin başında Cumhurbaşkanı Danışmanı Mustafa Varank'ın olduğunu, Abdullah Gül'ün kendisi hakkında ifadeler kullanan Ak trolleri Erdoğan'a şikayet ettiğini de söylemişti.

Kaynak: Birgun.net