Haber Merkezi

Sabah gazetesi Türkiye-İsveç maçı sırasında oynanan maçta kız çocuklarının başlarının örtülmesini eleştiren Enver Aysever'i hedef gösterdi.

Sabah gazetesinde yer alan haberde şu ifadeler yer aldı: Türkiye ile İsveç arasında oynanan özel maçta seremoniye çıkan başörtülü Suriyeli çocuklar, Enver Aysever'i rahatsız etti. Seremoniye çıkan çocuklara arasında başı açık ve kapalı kızlar yer alırken, gazeteci Enver Aysever, başörtülü kızların olduğu seremoni fotoğrafını, "Küçücük çocukların saçından tahrik olanlar ülkesi... Yazıklar olsun!!!" ifadeleriyle Twitter hesabından paylaştı.

'TEPKİ KOYDUĞUM İÇİN'

BirGün'e konuşan Enver Aysever, "Türkiye'de çocuklarımız korunmaya muhtaç hale getirildi" dedi. Aysever şu ifadeleri kullandı: Bunu son olarak Ensar Vakfı'nda 45 çocuğa yönelik yaşanan korkunç olayda gördük. Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu ve milletvekillerinin Ensar'ı koruma çabalarını ibretle izledik. Dün akşam da mehter marşı, küçücük yaşta çocukların başlarının kapatılması tezgahını sosyal medya hesabımda paylaşıp tepki koyduğum için hedefe kondum. Bana salyalar akıtarak üzerime gelen havuz medyası Ensar Vakfı'yla ilgili tek bir satır yazamamıştır. Bu hakikakti gölgeleme çabasıdır. Sorun gericilik sorunudur.

Sabah'ın haberi:

Kaynak: Birgun.net