Denizli''de bu hafta sonu yapılacak iki etkinliğin programı AKP'de yaşanan gelişmeler üzerine değiştirildi. Cumartesi günü 3 bakanın katılacağı Denizli Kültür ve Turizm Çalıştayı iptal edilirken, pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 9 bakanın katılımıyla yapılacak Ekonomik Koordinasyon Kurulu toplantısının ertelendiği açıklandı.

AKP'de yaşanan gelişmeler, Olağanüstü Kurultay kararı alınması ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun genel başkan adayı olmayacağını açıklaması Denizli'de hafta sonunda yapılacak iki etkinliğin iptal edilmesine neden oldu. Denizli'de cumartesi günü Colossae Otel'de Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun katılımıyla Denizli Kültür ve Turizm Çalıştayı ile pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu ile kurulda yer alan 9 bakanın katılımı ile Anemon Otel'de gerçekleştirilecek Ekonomik Koordinasyon Kurulu Toplantısı iptal edildi.

Denizli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden Denizli Kültür ve Turizm Çalıştayı'nın iptal edildiği açıklanırken, AKP İl Başkanı Necip Filiz de sosyal medya hesabından Ekonomik Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nın ertelendiğini duyurdu.

Kaynak: Birgun.net