Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak nikah töreni öncesinde, geceyarısı bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin saat 15.00’te yapılacak nikah töreniyle ilgili hazırlıklar gece boyunca sürdü. Polis ekipleri geceyarısı kültür merkezine çıkan tüm ana cadde ve ara sokakları demir bariyerlerle kapattı.

Bu kapsamda, Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak, Fırat Sokak veMehmet Akif Ersoy Bulvarı saat 00.15’ten itibaren araç trafiğine kapatıldı. Alternatif güzergah olarak ise Muammer Aksoy Caddesi ile Basın Ekspres Yolu gösterildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da, gece saatlerinde nikahın yapılacağı yere gelerek çalışmaları bizzat yerinde denetledi. Bu sırada, bomba uzmanı polisler nikahın yapılacağı bölgede detaylı patlayıcı madde araması yaptı. ()

Kaynak: Birgun.net