Manisa’da ‘kaybolduktan’ 3 gün sonra dere yatağında boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan 17 yaşındaki Cansel B.’nin, akıllara durgunluk veren bir aile vahşetine kurban gittiği ortaya çıktı. Demirci İlçesi’nde ‘kayıp’ başvurusu yapılan Cansel’in cesedinin bulunmasının ardından, gözaltına alınan 20 kişi arasında babası ve abisi de bulunuyordu. Baba Mehmet B.’yle (58) inşaat işçisi abi Akın B. (31) çelişkili ifadeleri, cinayette kullanılan bıçağın evde bulunması ve vücutlarında tırnak izlerine rastlanması üzerine tutuklandı. Vahşice öldürülen genç kızın tırnaklarının arasında doku örneğine rastlandığı, bazı kanlı giysilerinin de evde bulunduğu öğrenildi.

‘İstemeye gelecekler...’
Habertürk'ün haberine göre olay şöyle gelişti: Cansel lisede okurken tanıştığı bir gençle 2 defa kaçtı ancak yeniden evine döndü. Kayıp başvurusunun yapıldığı gün ise babası ve abisine sevdiği bu gencin kendisini istemeye geleceğini, onunla evlenmek istediğini söyledi. Çıkan tartışmada baba-oğul genç kızı öldürdü. Cinayetin ardından Mehmet B. jandarmaya gidip “Kızım yine kaçtı ne olur bulun” diye başvurdu, ağabey Akın B. ise sosyal medya hesabından “Kayıp aranıyor. Görenlerin araması rica olunur” notuyla telefon numarası paylaştı.

Dere yatağına bıraktılar
Baba-oğulun Cansel’in cesedini 3 gün boyunca evlerinde saklayıp önceki gün sabaha karşı da 500 metre mesafedeki dere yatağına bıraktığı öne sürüldü. Mehmet B. ve Akın B.’yle birlikte gözaltına alınan 18 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Vahşi cinayete karıştığı belirtilen 1 kişi de aranıyor.

Kaynak: Birgun.net