Darbe girişiminin ardından gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Boydak Grubu olarak engel olmak istememize rağmen hain FETÖ terör örgütü tarafından üzerimize sistematik bir şekilde yapıştırılmaya çalışılan yaftalardan kaynaklı bir süreci yönetiyoruz. Aile bireylerimizden bazıları için tutukluluk halleri oluştu. Her zaman ifade ettiğimiz üzere adalete olan güvenimiz tamdır. İnanıyoruz ki hukuki süreçte gerçekler ortaya çıkacak, kardeşlerim aklanacaktır" ifadelerini kullandı.

"HAYAT DEVAM EDİYOR"
Mustafa Boydak, holding olarak çalışmalarına devam ettiklerini anlatırken, şöyle konuştu: "Hayat devam ediyor. Çok şükür ki güçlü kadrolarımızla işlerimiz kesintisiz rutininde devam ediyor. Ülkemizin geçtiği bu süreçte daha çok üretmek, daha çok değer yaratmak temel önceliğimiz. Hain darbe teşebbüsünün oluşundan itibaren yakından takip edenler bilir ki en büyük sermayemiz olan demokrasiye sahip çıkma konusunda aşk ve şevk ile üzerimize düşen her şeyi yaptık, yapmaktayız. Yatırımlarımızda herhangi bir değişiklik olmayıp planlandığı şekilde devam etmektedir. Devletimizin sürdürdüğü mücadeleye var gücümüzle destek vermekteyiz. Bu kapsamda biz de aynı şekilde şirketlerimizde atılması gereken adımları attık atmaya devam ediyoruz. Bu konuda kararlılığımız katidir."

"YÖNETİM KURULUMUZ YENİDEN YAPILANDI"
Holding yönetiminde değişikliğe gideceklerini ifade eden Boydak, karşılaştıkları fiili durum nedeni ile daha önce değiştirdikleri yönetim kurulunda yeniden yapılanma gereksinimi ortaya çıktığını bildirirken, "Çalışmalarımız sonlanma aşamasına gelmiş olup bu değişikliği de kamuoyu ile birkaç gün içerisinde paylaşacağız. Ülkemiz ve milletimize güveniyoruz. Son 15 yılda 100 yıllık atılım gerçekleştiren ülkemiz, çok kısa sürede yaraları sararak şahlanacak, dünya liginde hak ettiği yerde olacaktır" dedi.

Kaynak: Birgun.net