Maraş'ın Göksun ilçesinden yaşayan 45 yaşındaki Cezmi Dursun, iki ay önce ev terk ederek Kayseri'ye gelen eşi 39 yaşındaki Ümmügülsüm Dursun'u av tüfeğiyle öldürdü.

Olay, Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi'nde meydana geldi. 2 çocuk annesi Ümmügülsüm Dursun, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce evi terk edip eşi Cezmi Dursun'a boşanma davası açtı. Göksun'da sanayi sitesinde işçi olarak çalışan Cezmi Dursun, barışmak için eşinin evine gitti.

Kayseri'de kadın cinayeti: Boşanma davası açan eşini öldürdü

Bir süre konuşan çift, mutfakta tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cezmi Dursun, yanında getirdiği av tüfeğiyle eşinin başına yakın mesafeden tek el ateş etti.

Ümmügülsüm Dursun ağır yaralı olarak ERÜ Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılırken, şüpheli, polis merkezine giderek teslim oldu. Ümmügülsüm Dursun, hastanede beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

"Kendimi kaybettim"

Ümmügülsüm Dursun'un hemşehrileri ve komşularının yardımları ile geçindiği, bir süre önce de muhtaçlık yardımı almak için Melikgazi Kaymakamlığı'na dilekçi verdiği belirlendi.

Cinayet şüphelisi Cezmi Dursun, Cinayet Bürosundaki sorgulamasında, "Karımla 18 yıllık evliydik. Geçimsizlik yüzünden iki çocuğumu alıp, Kayseri'ye kaçtı. Kendisiyle barışmak ve çocuklarımı görmek için Kayseri'ye geldim. Evde bir süre sonra tartışmaya başladık. Boşanma davasını geri çekmeyeceğini ve benimle dönmeyeceğini söyledi. Ardından da hakaret etmeye başladı. Kendimi kaybettim. Gerisini hatırlamıyorum. Çok pişmanım" dedi.

Cinayet zanlısı, kasten öldürme suçundan nöbetçi mahkemeye sevkedilecek.

Kaynak: Birgun.net