Beşiktaş Belediyesi, "İstanbul'un fethini" kutlayan pankart hazırladı. Gerici propagandaya destek veren pankartta "Halkımızın değerlerine rüku eder, inancımızın ve imanımızın sahibine secde ederiz" denildi.

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul'un fethinin 563. yıl dönümü için bir pankart hazırladı. İleri'nin haberine göre, söz konusu pankartta "Biz, bize lazımız. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkarız. Halkımızın değerlerine rüku eder, inancımızın ve imanımızın sahibine secde ederiz. Bizi bugünlere taşıyanlara rahmet diler, minnet duyarız. Biz Beşiktaş'ız, biz İstanbul'uz, biz Anadolu'yuz, biz Türkiye'yiz... Hem Evlad-ı Fatihan hem de Atatürk'ün mehmetçikleri ve evlatlarıyız" ifadeleri kullanıldı.

Mustafa Sarıgül'ün eski avukatı olan CHP'li Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar, daha önce de AKP'nin kent politikalarına yönelik övgüleriyle, Beşiktaş Belediyesi çalışanlarını hukuksuz bir şekilde işten atmasıyla ve belediye çalışanlarını kendisini Umre dönüşü karşılamaları için Atatürk Havalimanı'na getirtmesiyle gündeme gelmişti.

Kaynak: Birgun.net