Çorum'un Osmancık ilçesinde tabanca ile vurularak yaralanan sokak köpeğini yol ortasından kaldırmak için gelen çöpçüler, acı içerisinde havlayan köpeği çöp kamyonunun 'press makinesi' kısmına atarak götürdüler. Yaralı köpek çöp kamyonuna atılırken, skandal olay cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Çorum Radyo Televizyonu'nun haberine göre olay Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana geldi. Osmancık İlkokulu yakınındaki çöp konteynırı yanında bulunan sokak köpeği tabancayla ateş edilerek yaralandı.

Yaralı köpek yol ortasında kalırken çevredekiler olayı polise bildirdi. Polis, şehir içerisinde silah kullanılması nedeniyle soruşturma başlattı. Bu sırada yaralı Osmancık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.

Çöp kamyonu ile olay yerine gelen temizlik işleri müdürlüğü ekipleri köpeğin acı içerisinde havlamasına aldırış etmeden, köpeği yol ortasından kaldırarak çöp kamyonunun pres bölümüne attı. Bu sırada bir vatandaş o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Köpeği çöp kamyonuna atan temizlik işçileri daha sonra çöp kamyonu ile olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: Birgun.net