Bursa’nın Gemlik İlçesi’ne bağlı Narlı Mahallesi’ndeki cami temel atma töreninde beton mikserinin borusunun patlaması sonucu harç, butona basan protokolün üzerine sıçradı. Kazada alnına ve göz altına isabet eden harç ve çakıl parçaları nedeniyle hafif yaralanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parti’li Recep Altepe, gerekli müdahalenin ardından programına devam etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi’nde yapılacak olan Narlı Camii temel atma töreninde beklenmedik bir kaza oldu. Protokol konuşmalarının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediye Refik Yılmaz, Gemlik Müftüsü Muhammet Turan’ın da aralarında bulunduğu protokol üyeleri, hep birlikte temel atma butonuna bastı.

Bu sırada mikserdeki beton, temele akmaya başlarken, harç boşaltma borusu patladı. Basıncın da etkisiyle harç, demirde açılan yarıktan protokol üyelerinin üzerine akmaya başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alnına ve göz altına isabet eden harç ve çakıl parçaları nedeniyle hafif yaralandı. Başkan Altepe, gerekli müdahalenin yapılmasının ardından programına devam etti. ()

Kaynak: Birgun.net