HDP'li vekillere "Gidip kendinizi patlatsanıza…” ifadeleriyle seslenen ve HDP'den sert yanıt alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugün yayımlanan yazısında yine HDP'ye yanıt verdi. HDP'nin "Hiçbir zaman siyasal linç kampanyasına katılan Ahmet Hakan'ın korkak ve kaypak yolunda yürümedik" diyerek tepki gösterdiği Ahmet Hakan, "Silahlı ya da silahsız, herhangi bir örgütüm yok. Sırtımı dağlara, bağrımı ovalara yaslamıyorum" ifadelerini kullandı.

Hakan, Hürriyet'te "HDP'nin açıklamasına cevap veriyorum" başlığıyla yayımlanan yazısında "Ahmet Hakan’ı evinde ziyarete gitmiştim. Pişmanım” diyen HDP'li Pervin Buldan'a "Bundan böyle başıma herhangi bir bela gelirse sakın bana 'geçmiş olsun, başın sağ olsun' falan demeyin" çağrısı yapan Hakan, Çünkü 'ama bana geçmiş olsun dedi, ama bana başın sağ olsun dedi, ama bana su verdi' falan demem, gerektiğinde en sert şekilde eleştiririm. Ve muhatabıma çok derin pişmanlıklar yaşatırım" ifadesini kullandı.

Hakan HDP'ye yanıt verdiği köşe yazısında şunları kaleme aldı:

"-Silahlı ya da silahsız, herhangi bir örgütüm yok.
-Sırtımı dağlara, bağrımı ovalara yaslamıyorum.
-Yanımda yöremde canlı bomba olmayı göze alabilecek denli gözü dönmüş bir tek kişi bile yok.
-Buna rağmen silahlı terör örgütünün hışmını üzerime çekecek, canlı bomba olacak kadar gözü dönmüşleri kızdıracak yazıları, gözümü hiç kırpmadan yazabiliyorum.
-Bu mudur korkaklık?"

Hakan'ın yazısının tamamı


Kaynak: Birgun.net