ABD'nin California eyaletinde aile içi tartışma ihbarı üzerine bir eve giden polislere ateş açılması sonucu iki polis yaşamını yitirdi, üçüncüsü de yaralandı.

Polis Müdürü Bryan Reyes, konuya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, Palm Springs kentinde aile içi tartışma ihbarı üzerine belirtilen adrese giden polis memurlarının, kavga eden bireylerle konuşmaya başladığını, konuşma sırasında bir kişinin aniden silahını çıkararak polislere ateş açtığını söyledi.

Ateş sonucu yaralanan üç polisten ikisinin hayatını kaybettiğini anlatan Reyes, üçüncü polisin ise şuurunun açık olduğunu ve olaya ilişkin bilgi verdiğini kaydetti.

Saldırganın henüz yakalanamadığını belirten Reyes, ölen polislerin 35 yıldır polislik yapan ve bu yıl sonunda emekli olma kararı alan Jose Gilbert Vega ile 4 ay önce anne olan 27 yaşındaki Lesley Zerebny olduğunu ifade etti.

Polis ekipleri saldırganı yakalamak için bölgedeki yolları keserek araçlarda arama yapıyor. Yetkililer bölge halkını da evlerinden çıkmamaları ve kapılarını kimseye açmamaları konusunda uyardı. ()

Kaynak: Birgun.net