Adana’da 4 yaşındaki kızını dövdükten sonra çöp kamyonuna attığı ileri sürülen kişi, gözaltına alındı.

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi Koza mahallesinde temizlik görevlileri, bir kişinin küçük yaştaki kız çocuğuna şiddet uyguladığını gördü. Çocuğun babası olduğunu öğrendikleri 25 yaşındaki Mehmet C.A.'ya engel olmak isteyen temizlik görevlileri de saldırıya uğradı.

Mehmet C.A.'nın görevlilerden Mustafa K.C'.yi yüzünden yaraladığı ve 4 yaşındaki kızı İ.A.'yı da çöp aracının atıkların boşaltıldığı bölümüne attığı öne sürüldü. Olay sırasında çöp kamyonunun atıkları sıkıştırmak için kullanılan hidrolik sisteminin çalışmadığı belirtildi.

BABA GÖZALTINDA, ÇOCUK ANNESİNDE

Temizlik görevlileri Mehmet C.A.'yı etkisiz hale getirip çocuğu da araçtan çıkardı. Yurttaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polis, cani babayı gözaltına aldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerine rastlanan ve sağlık kuruluşundan darp raporu alınan çocuk, annesi Emine K.'nin yanına gönderildi.

Baba ile annenin iki yıl önce boşandığı, velayeti annede olan çocuğun özlediği için babasının yanına gittiği ve iki günün sonunda annesinin yanına dönmek istediği, sürekli ağladığı iddiasıyla babası tarafından darbedildiği ileri sürüldü. Zanlının, üç dolandırıcılık olayından hakkında 1 yıl 1 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Kaynak: Birgun.net