DENİZ AYHAN

10 Ekim Barış ve Dayanışma Derneği, 54 kişinin hayatını kaybettiği ve 80 kişinin yaralandığı Antep Katliamı ile ilgili olarak, ”Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız ve yine yaşanan katliamlara 'dur' denilmediği için isyandayız" açıklamasını yaptı.

10 Ekim’den itibaren yaşanan her patlamanın arkasında aynı 'cellatların' olduğu belirtilen dernek açıklamasında, “Katiller ki masum insanları çoluk çocuk demeden öldüren, kullananlardır. Katiller ki gülüşleri yüzlerde donuk bırakan, yürekleri yakan, ocakları söndüren ve insanlıktan nasip alamayanlardır. IŞİD, aylardır bu topraklarda mazlumlara ve masumlara yönelik saldırılarını şiddetini her seferinde daha da arttırarak sürdürürken 10 Ekim katliamından sonraki mücadelemize, Antep katliamında hayatını kaybedenler ile yaralanan kardeşlerimiz adına da devam edeceğiz” denildi.

“Katliamlara hedef olmaya devam ediyoruz”

10 Ekim Barış ve Dayanışma Derneği'nin açıklamaları şu şekilde devam etti:

“10 Ekim katliamı kapsamında başlatılan soruşturma dosyasında elde edilen deliller ile öncesinden bilinen ya da en hafif deyimiyle tahmin edilen katliamların önlenememesi nedeniyle birbirini takip eden katliamlara hedef olmaya devam ediyoruz.Toplumun tüm kesimlerinin farkındalığına ve desteğine ihtiyacımız var.Düğün alanlarını dahi kana bulayanlara sesleniyoruz. Korkmayacağız, yılmayacağız, unutmayacağız ve affetmeyeceğiz.”

Kaynak: Birgun.net