Whatsapp'ta internet bağlantınız kesilse bile artık mesaj gönderebileceksiniz! Önceden internet yokken 'gönder' butonuna kullanıcılar tıklayamıyordu; artık internet yokken mesajlar atılabilecek ve internet gelir gelmez ilgili kullanıcıya düşecek.

Normalde 10'dan fazla fotoğrafı karşı tarafa gönderebilmek mümkün değilken, Whatsapp yeni sürümle bu sayıyı 30'a çıkarmış durumda. Bu da kullanıcıları önemli bir sınırdan kurtarmış oluyor!

Önceleri iPhone'lara sunulan GIF arama ve gönderme özelliği artık Android telefonlara da geldi. Artık bu cihazlarda da hareketli görüntüleri kolayca arayıp arkadaşınıza gönderebiliyorsunuz! Ancak gelen bir yenilik daha var ki bu herkesin işine fazlasıyla yarayacak! Ancak Whatsapp kullananlara kötü bir haberimiz de var

Whatsapp geçen haftadan itibaren zamanında çok satan; ancak artık esamesi okunmayan telefonlara olan desteğini çekiyor. Bu telefonlardan desteğin çekilmesiyle Whatsapp da artık bu cihazlarda çalışmayacak. Peki hangi telefonlar Whatsapp'tan mahrum kalacak?

Artık WhatsApp, iPhone 3G ve bazı Android telefonlarda kullanılamayacak. BlackBerry ve Nokia için ise farklı politikalar izlenecek. Android 2.2 sürümü ve aşağısı, başta iPhone 3GS olmak üzere iOS 6 ve aşağısı ve Windows Phone 7 ile çalışan akıllı telefonlar WhatsApp erişimine kapatılacak.

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40270415?p=8