MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

uzmanraporu.org  olarak  Misyonumuz :  Alanlarında deneyimli uzmanlarımızın  Uzman Raporları ile  tarafların haklılıklarını belgelendirmek ,mutabık olunabilecek  çözümler sunmaktır.

uzmanraporu.org  olarak  Vizyonumuz :  Alanlarında  deneyimli uzmanlarımızın  Uzman Raporları ile · Hukuksal ve taraflar arasındaki sorunların çözümlerinde tercih edilen bir kurum olmak.

Uzman Görüşü/Uzman Raporu nedir ?

Uzman Görüşü/Uzman Raporu tarafların dava öncesi ya da dava sürecinde iddiasını veya savunmasını güçlendirmek amacıyla bireysel olarak / vekilleri aracılığıyla talep ettikleri alanlarında deneyimli uzmanlarımızın yazdığı delil niteliğindeki rapora denir.

Uzman Görüşünün/Uzman Raporunun Hukuki dayanağı nedir ?

Uzman Görüşü/Uzman Raporu Ceza Usul Muhakemesi Kanunu madde 67 ile düzenlemeye tabi tutulmuş ve 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu madde 293 ile de Özel Hukuk uyuşmazlıklarında delil sistemi içerisinde yer alan uygulamadır.

Hizmetlerimiz : SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Raporu, Kamulaştırma , Ecirmisil, Kira Tespit, Aktüerya ; Destekten Yoksun Kalma Raporu , Efor Kaybı Raporu, SPK ve Ticaret Hukuku ile ilgili Öğretim Görevlileri tarafından hazırlanan Mütalaalar, Hukuki mentörlük…

Ayrıca BDDK listesinde kayıtlı bir Gayrimenkul Değerleme Şirketimiz ile Türkiye genelinde SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Raporu hizmeti sunmaktayız.

Hukuki Mentörlük nedir ?

Avukatların yönelik dava açmadan önceki süreçte alanlarında deneyimli Hukukçu uzmanlarımızın  dava ile ilgili verileri ve belgeleri analiz ederek nasıl bir yol izlenmesinin gerektiği konusunda strateji belirleyerek, gerekli olabilecek teknik rapor ve uzman raporlarının tespiti ve tedarikidir.

Kadronuzda kimler var ?

SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanları, Aktüerler, İnşaat Mühendisleri, YMM ve SMM’ler, ve Öğretim görevlileri (Prof.,Doç.,Dr.) ile hizmet sunmaktayız.

Uzman Görüşü/Uzman Raporu ücretleri nedir ?

Uzman Görüşü/Uzman Raporu ücretleri konuya, raporun içeriğine göre tespit edilmektedir. Konu ile ilgili gerekli belge incelemenin ardından tespit olunan fiyat ilgiliye bildirilir.

http://uzmanraporu.org/