BURSA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''Bu ülkenin daha büyük ve daha güçlü olmasından korkanlar dolayısıyla sıkıntılar yaşıyoruz'' dedi.

İznik Belediyesince ''İznik Eko Turizm Tesisleri''nde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Müezzinoğlu, AK Parti olarak temel prensiplerinin insana hizmet ve insanların yarınını bugünden daha iyi yapmak olduğunu söyledi.

Hükümet olarak 14 yıldır da aynı temel prensip için gayret ettiklerini anlatan Müezzinoğlu, ''Geçmişte Türkiye'de memur ve emeklilerin maaşlarının nasıl ödeneceği konuşulurken bugün Türkiye'de memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam geleceği konuşuluyor.'' dedi.

''Bu milletin ferasetinden, cesaretinden, asaletinden, düşmanlar korksun, dostlarsa güven duysun.''

Müezzinoğlu, ülke genelinde büyük yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini ifade ederek şöyle konuştu:

''Bu ülkenin daha büyük ve daha güçlü olmasından korkanlar dolayısıyla sıkıntılar yaşıyoruz. Biz Türkiye'de rahmetin ve bereketin sonuçlarını alarak bu başarılara imza atıyoruz. Bizim hedeflerimizi engellemek isteyenler, bu milletin büyük yürüyüşünün önüne tuzak kuranlar bilsinler ki hainler nereden çıkarsa çıksın, kimler hainlik yaparsa yapsın, 15 Temmuz akşamı hainlere nasıl bir duruş gösterildiğini bu millet gösterdi. Bu milletin ferasetinden, cesaretinden, asaletinden, düşmanlar korksun, dostlarsa güven duysun.''

Türkiye'de yarınların daha huzurlu ve güzel olacağına inandıklarını dile getiren Müezzinoğlu, bunun için ihtiyaç duyulan tek şeyin birliktelik ve sımsıkı kenetlenme olduğunu kaydetti.

Müezzinoğlu'nun konuşmasının ardından İznik Belediyesinin yatırımlarının açılışı gerçekleştirildi.

Muhabir: Hüseyin Yesilkavak

Kaynak: AA