TKP'nin Sesi şöyle:

Grup Yorum'un biletini halk dağıtır!

Geçtiğimiz haftalarda Malatya’da Grup Yorum bileti satmak gerekçesiyle “terör suçu” kapsamında 6 üniversite öğrencisi 1 ile 13 yıl arasında ceza almıştı. Konser bileti satan gençlere bile tahammül edemeyen AKP iktidarında yargının 12 Eylül dönemini aratmadığını, hukuksuzluğun ve adaletsizliğin devam ettiğini bir kez daha gördük.

Şimdi de kraldan çok kralcı kesilen Biletix, Grup Yorum’un konser biletlerini satmama kararı almış, mahkeme kararını bekliyormuş! Her konseri on binlerce insan tarafından izlenen Grup Yorum’un biletlerini satmama kararı AKP tarafından dayatılan nasıl bir rejimle karşı karşıya olduğumuzu yeterince gösteriyor.

On yıllardır yasaklandılar, albümleri toplatıldı, üyeleri gözaltına alındı, tutuklandı, konserlerine izin verilmedi, türküler susturulmaya çalışıldı. Ama başaramadılar!

Grup Yorum’un biletlerini Biletix satmayacakmış! Kimse merak etmesin, baskılara ve yasaklamalara inat Grup Yorum’un biletini halkımız dağıtır; meydanda, kampüste, tezgahta, sokakta, elden ele! On yıllardır yaptığı gibi!

(soL - Haber Merkezi)