İSTANBUL

Türk Hava Yolları (THY), Brezilya merkezli havayolu Azul Brazilian Airlines ile "Sık Uçan Yolcu Programı (FFP)" anlaşması imzaladı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY'nin çok kazandıran yolcu sadakat programı "", 10 milyon üyesiyle bugün dünyanın önde gelen havayolu sadakat programları arasında yer alıyor.

Star Alliance" bünyesindeki havayollarıyla var olan, 27 FFP anlaşmasına ek olarak, Brezilyalı taşıyıcı Azul Brazilian Airlines’ı da havayolu program ortaklarına dahil etti.

THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, Azul Brazilian Airlines’ın finanstan sorumlu genel müdür yardımcısı Alexandre Wagner Malfitani başta olmak üzere taraflardan birçok yönetici ve basın mensubunun katılımı ile Azul Brazilian Airlines’ın São Paulo’daki Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle imzalanan anlaşma çerçevesinde, 1 Ocak 2019 itibariyle gerçekleştirilecek uçuşlarda mil kazanmak ve ödül bilet düzenlemek mümkün olacak.

Olmuştur, anlaşmaya ilişkin "Azul Brazilian Airlines ile ortaklığımızı genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Kendileriyle halihazırda, geçtiğimiz yılın sonunda kurduğumuz ve başarıyla devam eden bir kod paylaşımı iş birliğimiz bulunuyor. Bu FFP anlaşması ile birlikte, Azul ile olan mevcut ortaklığımızı çok daha yüksek bir seviyeye taşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: İzzet Taskiran

Kaynak: AA