Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin, 'Bu saldırılar bizi terörle mücadelemizden alıkoyamayacaktır. Teröristlere, sırtını terör örgütlerine dayayanlara ve hendek kazarak milletimizin huzurunu bozanlara gereken cevabı vermeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Elvan, sosyal medya hesaplarında yayımladığı mesajında, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde hain terör örgütünün yine masumları ve güvenlik güçlerini hedef aldığını belirtti. Elvan, şu değerlendirmelerde bulundu:

'Bu saldırıyı ve saldırıyı gerçekleştiren kalleşleri lanetliyorum. Unutulmamalıdır ki bu saldırılar bizi terörle mücadelemizden alıkoyamayacaktır. Teröristlere, sırtını terör örgütlerine dayayanlara ve hendek kazarak milletimizin huzurunu bozanlara gereken cevabı vermeye devam edeceğiz. Oturduğu yerden devleti suçlayan ve hendeklere sahip çıkanları da kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralananlara da acil şifalar diliyorum.'

Kaynak: AA