Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kurulu bulunan bir tektstil fabrikasında patlama yaşandı. Patlamanın ardından kimyasal sızıntı oldu. Dumandan etkilenen 29 işçi hastaneye kaldırıldı. Bölgeye itfaiye, polis ve saglık ekipleri sevkedildi.

BÖLGEDE KIRMIZI ALARM VERİLDİ

Öte yandan havaya yayılan gaz nedeniyle Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kırmızı alarm verildi

AFAD ekiplerinin müdahale ettiği olayda itfaiye ekipleri emniyet görevlileri fabrikanın bulunduğu sokağı çember altına alırken organize bölge müdürlüğünde işe giden bir çok fabrika işçilerini tahliye ederek evlerine geri gönderdi.

BEBEĞİNİZİ EMZİRMEYİN!

Gaz sızıntısının ardından pek çok firma çalışanlarını eve gönderdi. Bebekli çalışanlara yönelik "durum netleşene kadar bebeğinizi emzirmeyin" denildi.

YETKİLİLER OLAY YERİNDE

Dumandan ve gazdan etkilenen 29 kişi Çerkezköy devlet hastanesine sevk edildi. Burada, 112 çalışanları da gaz maskeleriyle ve özel kıyafetlerle gazdan etkilenenlere müdahale ediyor. Çerkezköy kaymakamı Atilla Selami Abban Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve ilçe Emniyet Müdürü Murat Ogan patlamanın meydana geldiği bölgeye giderek yetkililerden bilgi alıp çalışmaları yakından izledi.

http://www.haberler.com