Son dakika haberi...  Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı /PDY operasyonunda, örgütün Mahrem Kadın Yapılanmasında Bölge Talebe Mesulü olan kadın ve FETÖ’den bir yıldır aranan kocası yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan FETÖ'cü karı kocanın adliyeye sevk edildiği öğrenildi.Edinilen bilgiye göre,  Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda /PDY terör örgütüne üye olmak suçundan yaklaşık bir yıldır aranan H.G. ile eşi B.G. yakalandı.

MAHREM KADIN YAPILANMASINDA OLDUĞU TESPİT EDİLDİ Gözaltına alınan H.G.'nin bylock kullanıcısı olduğu belirlenirken, eşi B.G.'nin FETÖ terör örgütünde Mahrem Kadın Yapılanması'nda görevli olduğu, bölge Talebe Mesulü, Semt Talebe Mesulü ve Küçük Bölgeci olarak görevli olduğu tespit edildi.

İKİSİDE BYLOCK KULLANICISI Bylock kullanıcısı da olan H.G. ve karısı B.G.'nin gözaltına alındığı ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde haklarında işlem başlatıldığı bildirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda, yakalanan FETÖ'nün örgütün Mahrem Kadın Yapılanmasında Bölge Talebe Mesulü olan kadın ve 1 yıldır aranan kocası adliyeye sevk edildi.

https://www.sabah.com.tr/gundem/2017/11/28/son-dakika-fetocu-kari-koca-yakalandi