İSTANBUL

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vezneciler'deki terör saldırısında yaralananları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Bakan Akdağ, ilk olarak İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, yaralılarla görüştü, sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Akdağ, daha sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine geçerek, yaralıların sağlık durumlarını sordu.

Buradan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine giden Akdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Gerekli açıklamaların İstanbul Valiliğince yapıldığını hatırlatan Akdağ, şöyle konuştu:

"Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız Haseki'deki yaralıları ziyaret etti. Orada 14 yaralı vardı. Ben de önce Samatya Hastanesine uğradım sonra Cerrahpaşa'ya oradan da buraya geçtim, onların aileleriyle görüşüyorum. Cerrahpaşa'da bir arkadaşımızın ameliyata girmesi gerekmişti. Onun dışında şimdiye kadar benim ziyaret ettiğim hastaların durumları ağır değil, hafif seyreden durumlar. Burada ameliyat edilmiş iki hastamız var, şimdi onları da ziyaret edeceğim. Aileleriyle eğer buradalarsa görüşeceğim." diye konuştu.

Bu arada, CHP İstanbul Milletvekilleri Didem Engin ve Dursun Çiçek ile bazı parti yetkilileri de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavileri süren yaralıları ziyaret etti.

Muhabir: Emin İleri-Mehmet Ali Derdiyok

Kaynak: AA