ABD'de devam eden ve Türkiye'nin hedef alındığı davada tanıklık yapan Rıza Sarraf'a şok bir suçlama yöneltildi. Cezaevindeki eski hücre arkadaşı, Rıza Sarraf'ı kendisine tecavüz etmekle suçladı! Sarraf'a tecavüz iddiasıyla ilgili yeni bir dava açıldı

ABD'de kara para aklama ve İran'a yönelik ABD ambargosunu delme suçlamalarıyla yürütülen davada itirafçı olan Rıza Sarraf hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

New York Times'dan Benjamin Weiser'in haberine göre Sarraf'ın Manhattan Cezaevi'nden eski hücre arkadaşı, Sarraf'a kendisine tecavüzde ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dava açtı.

Habere göre dava 6 Aralık Çarşamba günü kayıtlara girdi.

ABD KORUMASINDA TECAVÜZLE SUÇLANIYOR!

Davacının avukatı Alexei Schacht, hapishane tarafından iddia üzerine soruşturma açıldığını ancak yeterli kanıt bulunamadığı için soruşturmanın kapatıldığını söyledi. Davacı tarafa göre tecavüz ve cinsel istismar olayı Kasım 2016 ile Mart 2017 arasında Manhattan Ceza İnfaz Merkezi'nde gerçekleşti.

rAza_sarraf_2

CEZAEVİNE UYUŞTURUCU SOKTUĞUNU KABUL ETMİŞTİ

Cezaevinde erkek hücre arkadaşına tecavüzle suçlanan Rıza Sarraf, New York'taki hapishaneye, gardiyanlara rüşvet vererek dışarıdan içki, uyuşturucu soktuğunu ve kadın getirtmeye çalıştığını kabul etmişti.

KURBAN 60'LI YAŞLARINDA!

60'lı yaşlarının başlarında olan Sarraf'ın oda arkadaşı, olay sırasında "çaresiz hissettiğini, kendisinden genç ve güçlü bir adamla kavga edemediğini ve böyle bir durumda yardım istemekten de utandığını" söyledi.

http://www.superhaber.tv/riza-sarraf-reza-zarrab-cezaevinde-hucre-arkadasina-tecavuz-etti-iddiasi-son-dakika-gelismesi-96153-haber