İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce, Boğaziçi Köprüsü'nün bağlantı yolu Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, iki etapta planlanan çalışmalar 22 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Çalışmalar süresince sürücüler alternatif güzergahları kullanacak.

Birinci etap çalışmalar Avrupa-Anadolu yönünde 22-30 Ocak tarihleri arasında yapılacak. İstanbul trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için, çalışmalar gece 00.00 ile sabah 05.00 arasında gerçekleştirilecek. Bu saatlerde Yıldız katılımından Boğaziçi Köprüsü bağlantısı ulaşıma kapatılacak. Bu sürede trafik akışı Barbaros Bulvarı üzerinden Zincirlikuyu katılımından sağlanacak.

'Trafik akışı Zincirlikuyu Kavşağı'ndan sağlanacak'

Çalışmanın ikinci etabı ise 30 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Anadolu-Avrupa yönünde olacak. Çalışma süresince trafik akışı Zincirlikuyu Kavşağı'ndan sağlanacak.

Çalışmalar sırasında bakım ve onarım yapılan derzler üzerine hız kesici kasisler konulacak. Sürücülerin çalışma yapılan bölgede trafik işaretlerine ve hız limitlerine uymaları gerekiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nün yapacağı çalışmalar trafik akışını etkilemeden tamamlanacak.

Kaynak: AA