Operasyonun ardından Adnan Oktar’ın avukatlığını yapan bir dönemin FETÖ savunucusu eski Savcı Ahmet Gündel’e gözler çevrildi.Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar'a dün sabaha karşı dev operasyon düzenlendi. Suçlamalar arasında “organize suç örgütü kurmak”, “uluslararası ajanlık” ve “küçük çocuklara taciz” yer alıyor. “Kedicikler” olarak bilinen kadınlar ile sık sık gündemde yer alan Adnan Oktar ve yaklaşık 235 müridi hakkında  gözaltı kararı verildi ve çok sayıda kişi de gözaltına alındı.Operasyonun ardından Adnan Oktar’ın avukatlığını yapan bir dönemin FETÖ savunucusu eski Savcı Ahmet Gündel’e gözler çevrildi. Zira FETÖ davalarını ekrandan savunmasıyla tanınan Gündel, kamuoyunda Adnan Oktar davaları gündeme gelince ilk akla gelen isimlerden biriydi.Ahmet Gündel, Adnan Oktar’ın grubundan Ayşegül Hûma Babuna ve Aylin Atmaca’nın avukatlığını yapmıştı. Emekli Albay Levent Göktaş Ergenekon’dan tutuklandıktan kısa bir süre sonra Göktaş’ın avukatlığını yapan Serdar Öztürk bürosunda “İrticayla Mücadele Eylem Planı”nın ıslak imzalı belgesi bulunduğu iddiasıyla tutuklanmıştı. Mahkemedeki savunmasında Öztürk, Adnan Oktar'a yakınlığıyla bilinen Ayşegül Hûma Babuna ve Aylin Atmaca isimli kadınların bürosuna gelmesinden sonra bu komploya maruz kaldığını anlatmıştı. Ayşegül Hûma Babuna ve Aylin Atmaca’nın, Silivri’de tutuklu Gazi Üsteğmen Serdar Öztürk hakkında açtıkları “hakaret ve iftira” davasında avukat Ahmet Gündel’di. 

“HEM FETÖ’NÜN SÖZCÜLÜĞÜNÜ HEM ADNAN HOCA’NIN AVUKATLIĞINI YAPMASI…”

FETÖ mağduru emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz da konuya ilişkin sosyal medyada “Bir duruşmada Adnan Hoca’nın avukatlığını Ahmet Gündel’in yaptığını görmüştüm. FETÖ’nün de ekran savunucusu ve Balyoz davasını meşrulaştırmak için yapmadığı kalmayan Gündel’in hem FETÖ’nün sözcülüğünü hem Adnan Hoca’nın Av.lığını yapması ve iki örgütün de dış bağlantısı tesadüf mü?”mesajını paylaştı. 

İşte o mesaj: 

Bu mesajın ardından 19 yıl önce Adnan Oktar’ı gözaltına alan Adil Serdar Saçan da “Sayelerinde yargılandığım tüm duruşmalarda Adnancıların Avukatlarındandır Ahmet Gündel. Yargıtay’daki Fetö ilişkilerini biliriz” sözleriyle Ahmet Yavuz’a destek verdi.

İşte o mesaj: 

“ADNAN OKTAR VE FETHULLAH GÜLEN’İN AÇTIKLARI ÇİFTE DAVADA…”

Ahmet Yavuz’un başlattığı tartışmaya bir katkı da Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat’tan geldi. Kırıkkanat “Haklısınız, sevgili @yvzah Adnan Oktar ve Fethullah Gülen’in http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/435670/Dunya_Yalan__Narkoz_Sirketten_.html … yazıma açtıkları çifte davada Adnan Oktar’ın avukatlığını yaparken gördünüz şahsı!” açıklamasında bulundu.

İşte o mesaj: 

Gündel bu kez ortada yoktu ancak Adnan Oktar’ın avukatlarına ilişkin dikkat çeken bir mesajı Gazeteci Dinçer Gökçe Twitter hesabından paylaştı. Gökçe, “Adnan Oktar, avukatları da ilginç isimler.. Oktar'ın avukatlarından Atanur Demir, Reina katliamı davasının bir numaralı sanığı Abdulkadir Masharipovun avukatı. Oktar'ın diğer avukatı Heyam Fidan ise HDP'nin Diyarbakır mitinginde bomba patlatan sanıklardan İsmail Korkmazın avukatı” diye yazdı.

İşte o mesaj: 

Odatv.com