HAKKARİ

Hakkari'deki mahalle muhtarları, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Hakkari Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim'i belediyedeki makamında ziyaret etti.

İl merkezine bağlı 13 mahalle muhtarı, Epcim'e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek yaşadıkları sorun ve taleplerini dile getirdi.

Hakkari'de güzel ve kalıcı hizmetlerin yapılması noktasında her zaman Epcim'in yanında olacaklarını, gereken her türlü desteği vereceklerini ifade eden muhtarlar, yıllardır özlemini çektikleri hizmetlere kavuşmak istediklerini belirttiler.

"Hakkarililere hizmetleri etkin bir şekilde sağlayacağız"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile Epcim ise muhtarlarla işbirliği içinde çalışarak Hakkari'ye güzel hizmetler sunmaya çalışacaklarını söyledi.

Epçim, şöyle konuştu:

"Daha önce de söylediğimiz gibi Hakkarililere mahalli müşterek hizmetleri etkin, etkili ve güzel bir şekilde sağlamaya çalışacağız. Tabii bunu yaparken devletimizin çeşitli kurumlarından gerekli destekleri almaya gayret edeceğiz. Hakkari halkının özlemini çektiği hizmetleri, elimizden gelen gayreti göstererek sağlamaya çalışacağız."

Kaynak: AA