İSTANBUL

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ümraniye Belediyesi 12. Meslek Edindirme Kursları Osmanlı Motifleri Sergisinin açılış töreninde, belediyelerin de sağlık camiası olarak kendilerinin de 365 gün vatandaşın yanında olmak ve sağlık hizmeti sunmak zorunda olduklarını anlattı.

Bu hizmetleri bütüncül sunabilmenin yollarını aradıklarını, büyük hayallere hep beraber, halkla, gençlerle, kadınlarla bir büyük aile olarak yürüyeceklerini belirten Müezzinoğlu, bu yürüyüşü 100-150 yıldır zaman zaman fitneyle, tuzaklarla, ayrıştırmalarla engellemek isteyenlerin olduğunu ifade ederek, "Hala bu büyük yürüyüşü engellemeye çalışanlar var ancak Allah'a şükürler olsun ki 2002 yılında bugün Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurduğumuz milletin partisi AK Parti bu yolculuğu her geçen gün daha güçlü hale getirebilmenin alanlarını geliştiriyor." dedi.

"İnşallah cumhurun başkanı büyük hedeflerimizin liderliğini yapmaya devam edecek"

Milletle birlikte, milli irade, demokrasi, hukuk devleti adına güçlü bir yolculuğu 2002 yılından bu yana yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini dile getiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Biz diyoruz ki 'milletle beraber yürüyeceğiz, millet için varız, milletin hayallerinin öncülüğünü yapacağız.' Yaklaşık 14 yıldır bu yolculuğu yapma gayreti içinde olduk. Milletin güçlü yürüyüşünden rahatsız olan birçok ülkenin yanı sıra, ülke içinde de bazı kesimler bulunuyor. Hoşgörü, ilim, irfan, hak, adalet, barış ve huzur anlayışıyla dünyaya 500 yıl medeniyet sunmuş bir milletin mensuplarıyız. Bugün dünyanın da en çok ihtiyacı olan huzurdur, barıştır. Bu medeniyetin mensupları hem ülkesinde hem bölgesinde hem de dünyada adaletten, hukuktan, huzurdan, barıştan yana bir güçlü yolculuğu Allah'a şükürler olsun ki 14 yıldır cumhurun başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz."

Bugün kapalı kapılar ardından senaryo çizenlerin, 2002 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Muhtar bile olamaz" dediğini aktaran Bakan Müezzinoğlu, " 'Muhtar bile olamazsın' denilen kişi milletin vicdanında ve gönlünde lider olmayı başardı. Bugün de cumhurun başkanı oldu. İnşallah cumhurun başkanı büyük hedeflerimizin liderliğini yapmaya devam edecek." dedi.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

Kaynak: AA