CHP’ye yönelik “Saray’da görüşme kumpası”na Muharrem İnce’den yeni bir değerlendirme geldi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Muharrem İnce ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yanardağ, İnce’nin bir paylaşımı nedeniyle kendisini aradığını belirtti. İnce o görüşmede, “Bu kumpas CHP’ye ve benden çok Kılıçdaroğlu’na kuruldu” demişti. Partide disiplin soruşturması da isteyeceklerini belirten İnce, “Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu ile birlikte bozarız” ifadelerini kullanmıştı.

Merdan Yanardağ, Muharrem İnce ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından; İnce’nin Kılıçdaroğlu’na yönelik, “Kılıçdaroğlu ile kameraların karşısına geçip bu oyunu birlikte bozalım’ teklifim artık geçerli değil” dediğini aktardı.

Yaşanan gelişmeler karşısında ‘birliktelik’ tutumunu değiştiren Muharrem İnce’nin, yarın düzenleyeceği basın toplantısın daha sert muhalif bir çizgide olacağı düşünülüyor.

Yanardağ, Muharrem İnce ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

Muharrem İnce, görüşmemizden sonra attığım mesajla ilgili olarak biraz önce yine aradı. İnce, “Bu oyunu Kılıçdaroğlu ile kameraların karşısına geçip birlikte bozalım” sözünü, kumpasın henüz bu boyuta ulaşmadığı aşamada söylediğini, teklifin artık geçerli olmadığını belirtti.

Merdan Yanardağ@merdanyanardag

Muharrem İnce, görüşmemizden sonra attığım mesajla ilgili olarak biraz önce yine aradı. İnce, "Bu oyunu Kılıçdaroğlu ile kameraların karşısına geçip birlikte bozalım" sözünü, kumpasın henüz bu boyuta ulaşmadığı aşamada söylediğini, teklifin artık geçerli olmadığını belirtti.

Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı

817

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

Yanardağ kumpas sürecine dair attığı mesajda, “Talat Atilla’ın haberi doğrulatacağı yer Kılıçdaroğlu değil, doğrudan Muharrem İnce’nin kendisi olmalıydı. Kaldı ki CHP liderine de doğrudan ulaşmamış. Ortada ucuz bir tezgah var. akp iktidarı dururken muhalefete çakmayı marifet sayan naylon solcular da boş havuza atlıyor” dedi.

Yanardağ, Muharrem İnce’nin poziyon değiştirdiğini, yarın düzenleyeceği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrı yapmayacağının bilgisini verdi.

CHP’li Muharrem İnce, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz günlerde 8 dakika görüştüğünün bilgisini, Yarkadaş’a verdi.

Barış Yarkadaş programda, Muharrem İnce’nin geniş kapsamlı bir değerlendirme yaptığını ve Kılıçdaroğlu’na çağrı yapmayacağının bilgisini verdi.

Yarkadaş, yarın basın toplantısı düzenleyecek olan Muharrem İnce’nin sert bir konuşma yapacağını hissettiğini de belirtti.