Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı

Afyonkarahisar’da kurdukları çağrı merkezi üzerinden Türkiye genelinde faaliyet gösteren binlerce esnafı Google’da en üst sırada olma vaadiyle 1 Milyon 271 bin 900 TL dolandıran kişilere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda tutuklanan 5 kişinin arasında Afyonkarahisar Mezarlıklar Birim Sorumlusu Muhittin Ok da yer aldı.Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kurdukları çağrı merkezi üzerinden Türkiye genelinde faaliyet gösteren 5 bin 321 esnafı Google'da en üst sırada olma vaadiyle dolandıran kişilere operasyon düzenledi.

1 MİLYON 271 BİN LİRALIK VURGUN

Polis ekipleri, dolandırıcılık faaliyetinden 1 Milyon 271 bin 900 TL vurgun yaptıkları tespit edilen 9 kişinin bulunduğu adreslere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda şüpheli 9 kişi yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin 3 banka ile 3 ödeme kuruluşu hesabındaki paralarına da el koyuldu.

MEZARLIK BİRİM SORUMLUSU TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüphelinin  arasında Afyonkarahisar Mezarlıklar Birim Sorumlusu, Belediye ve Özel İdare Çalışanları (BEM-BİR-SEN) Afyonkarahisar Şub Başkanı Muhittin Ok da yer aldı.

Yapılan yargılamanın ardından Muhittin Ok ile birlikte Ş .A, G .C, G .A ve G .Y tutuklanırken, K .A, A.Y, T.A, E.G isimli şüpheliler ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan operasyonda tutuklanan Ok’un, çağrı merkezinin sahibi ile arasında banka üzerinden para transferleri gerçekleştiği ileri sürüldü.

https://www.sozcu.com.tr/