Bu açıklamalardan sonra gözlerin 25 Mart’a çevrildiği günde AKP’liler tarafından tertiplendiği anlaşılan,“wwww.tayyipvedefne.com” isimli bir internet sitesi oluşturuldu. İsim hakkının Cenk Ay adlı kişi tarafından alındığı tespit edilen siteye sabah saatlerinde ziyaret eden yurttaşlar, “Turpun büyüğüne kalan zaman” üst başlığı altında bir zaman sayacı konulan ve altına, “Defneler, Nimetler arasında gezen Başçalan”yazılı olan bir web sitesi ile karşılaştı. 

Çok kısa zamanda 665 bin 979 kişi ziyaret etti. Öğlen saatlerine doğru yine aynı siteden açıklamaya göre, “Yoğun saldırı altındayız, emniyet peşimizde” denilerek kamuoyunun dikkatini iyice üzerine çeken web sitesi son olarak 15:15’te malum  videonun yayınlanacağını kamuoyuna açıkladı

 Siteden yapılan açıklamada denildiği üzere tam 15:15’te bir video yayınlandı. Ancak yayınlanan video beklenenin aksine bir video ile karşılaştı. Defnevetayyip.com sitesinden yapılan açıklamada, “iftiralarla, hakaretlerle beslenenler için buyurun gelsin” yazısının altında Erdoğan’ın 2014 yerel seçimleri için hazırlanan video klip yayınlandı.