Koza İpek Holding'e atandıktan sonra, önce İpek Medya Grubu'nu batıran kayyım heyeti, daha sonra holdinge kayıtlı araçları haraç mezat satışa çıkarmıştı. Kayyımın son hedefi, Koza İpek Holding'e ait, Angels Peninsula oteli oldu.

DÜNYANIN EN İYİSİ

Daha önce üç kez Avrupa ve Dünyanın en iyi oteli ve dünyanın en iyi aile oteli seçilen Angels Peninsula Oteli'nin önce başarılı personelinin işine son veren kayyım heyeti, otele kendi akrabalarını doldurduktan sonra şimdi de bir pansiyon sahibine kiralamak için harekete geçti. Konu hakkında sosyal Medya hesabından açıklama yapan, Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, ''Ben Angels'ı Uluslararası bir oteller zincirinin ilk halkası olarak tasarlamıştım. Sanırım cazibesi o yüzden'' ifadesini kullandı.

DEVLET ELBİSESİYLE GASP

Oteli, ''Orijinal bir sanat eseri, bir baş yapıt'' diye tanımlayan Akın İpek, şunları söyledi:

Hiçbir devlet imtiyazı kullanmadım. Yanındaki devlet arazisini tahsis etmeyi teklif ettiler, yanlış anlaşılır deyip nazikce reddettim. İlk iş, zor bir araya getirdiğim hizmet ekibini dağıttılar. Yerlerine eş, dost, akraba doldurdular. Sonra kendileri, dostları ve aileleri kalmaya başladı. Şimdi de bir başyapıt sanat eserini, tanıdıkları bir pansiyon işletmecisine kiraya vermek için uğraşıyorlar. Soruşturma ile bir ilgisi var mı? Tabiki yok. Eğer suçum var ise Allah (c.c.) bana bela versin, yok eğer masum isem, emeğim ve hakkım olanları benim rızam dışında kullanan, menfaat sağlayan, yiyip içenlere zehir, zıkkım, haram olsun. Mal mülk değil mesele kardeşim, mesele devlet elbisesiyle gasp.
Aktif Haber