Üzerlerinde tek tip motosiklet grubu kıyafeti bulunan yaklaşık 25 kişi Barlar sokağı’nı kana buladı

‘Cehennem’e çevirdiler

İstanbul Haber Servisi - Kadıköyde, Barlar Sokağıolarak bilinen Caferağa Mahallesi Dr. İhsan Ünlüer Sokakta alkol alan bir grup genç, dün gece 00.30 sıralarında bıçaklı saldırıya uğradı. Gençlerden 7si yaralandı. Polis, kaçan, tek tip giyinmiş saldırgan grubu arıyor.

Kadıköydeki kiliseye çıkan sokakta alkol alan bir grup gence tek tip, motorcu kıyafeti giyinmiş yaklaşık 20 kişilik bir grup, Burada içki içemezsiniz, dağılın diye sataştı. Tartışma kavgaya dönüştü. Saldırganlar, gençlerden bazılarını ve yaralılara yardım edip polisi aramak isteyen iki kişiyi bıçakladı.

Kavgada çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanan Nezih Ayak, İnan Aruh, Sertaç Birgin, Yiğit Hadi İlde, İsmet Ozan Eras, Semih Ergeleli ve Öncel Yüksel hastanelere kaldırıldı.

Eras ve Yükselin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Saldırganların, Cehennem Melekleri adında uluslararası bir motosiklet grubunun Türkiye ayağından olduğu iddia ediliyor.

‘Cehennem Melekleri’

Darp edilen Nezih Ayak, grubun gençlere, Bundan sonra burada içmeyeceksiniz, bir daha burada olmayacaksınızdiyerek saldırdığını söyledi. Yaralananlara yardım etmeye çalışırken saldırıya uğrayan Ayak, Kim var kim yok herkese saldırdılar dedi. Ayak, saldırganların, bir motosiklet grubu olduklarını anladıklarını belirterek Kıyafetlerinin sırt kısmında Hells Angels (Cehennem Melekleri) yazıları vardı diye konuştu.

Polis geç geldi

Habib Yıldırım ise olayı şöyle anlattı: Onların elinde de bira vardı. Bir tanesi bana kalkmamı söyleyerek üzerime bira döktü. İtiraz edenleri dövdüler, kalkmayanlara cam kırıkları ve bıçakla saldırdılar. Herkes aramasına rağmen polis uzun süre gelmedi.”