AYDIN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da şehit ailesini ziyaret etti, halk otobüsü esnafıyla bir araya geldi.

Aydın'da temaslarını sürdüren Kılıçdaroğlu, partisinin bazı il ve ilçe başkanlarıyla bir otelde görüştü. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kılıçdaroğlu ardından FETÖ'nün 15 Temmuz darbe gecesi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a düzenlenen suikast girişiminde şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in babaevine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu, baba Nihat ve anne Güzel Eker'e başsağlığı diledi.

Daha sonra Mimar Sinan Mahallesi'ne geçen Kılıçdaroğlu burada özel halk otobüsü esnafıyla görüştü. Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Kılıçdaroğlu'na plaket verdi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun partililerle yaptığı toplantı sonrası isminin Yunus Kırkele oduğu öğrenilen kişi, otelin yanındaki binanın çatısına çıktı. Kıyafetlerini çıkartan ve eline cam parçası alan Kırkele, Kılıçdaroğlu'ndan kendisini dinlemesini istedi.

Polis ekiplerince binadan indirilen Kırkele, "Ben buraya ekmeğim için geldim. Efeler Belediyesi ekmeğimle oynuyor. 7 aydır evime ekmek götüremiyorum, el arabasında meyve sebze satıyorum." diye konuştu.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Kaynak: AA