KASTAMONU

İnebolu Kaymakamlığının koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığınca ilçede ihtiyaç sahibi öğrenciler için bir firmadan kaban ve bot talep etti.

Talebi geri çevirmeyen firmanın gönderdiği yardımların öğrencilere dağıtıldı.

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, AA muhabirine, jandarmanın sadece asayiş ve güvenlik hizmeti yapmadığını, aynı zamanda toplumsal sorumluluk kapsamında girişimlerde bulunduğunu söyledi.

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Muzaffer Yeşilyurt ve ekibinin bir giyim firmasıyla irtibata geçerek ihtiyaç sahibi öğrenciler için 500'er kaban, bot ve çorap bağışı sağladığını aktaran Atasoy, "İhtiyaç sahibi çocuklarımızın ihtiyaçları için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla girişimlerde bulunuyoruz. Arkadaşlarımızın da bu konuda girişimde bulunmasıyla güzel bir netice ortaya çıktı. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Bu tür toplumsal projelerin sadece giyim ile sınırlı kalmayacağını, farklı konularda devam edeceğini belirten Atasoy, şunları kaydetti:

"Kişisel bakımdan sağlık malzemelerine çocuklarımız için ne gerekiyorsa kaymakamlığımız öncülüğünde girişimlerde bulunacak ama ben her zaman söylüyorum. Başarı ekip işidir. Tek başınıza başarılı olmanızın imkanı yoktur. Herkesin fikrine, herkesle istişareye ihtiyacımız var. Kim bu ilçenin, çocukların menfaatine bir şeyler söyleyecekse her zaman kapımız açık. Yeter ki çocuklarımıza, toplumumuza, ilçemize katkıda bulunulabilsin."

Muhabir: Kadir Yıldırım


Kaynak: AA