Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde basın danışmanı olarak görev yapan Ahmet Tezcan’ın, sosyal medya mesajları dikkat çekti.Ahmet Tezcan, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’u kazanan Ekrem İmamoğlu’nun, “#HerŞeyÇokGüzelOlacak diyerek herkesi kucaklayacağız. Demokrasi mücadelesini hiç kimseyi ayrıştırmadan, güler yüzle ve mutlulukla vereceğiz. 16 milyon insanın yüreğinde umudu ve sevinci yeşerteceğiz” şeklindeki mesajını ve videosunu, “Hocam bir tık daha sola lütfen, Kuleli Askeri Lisesi tam görünmüyor...” şeklinde tweetle paylaştı.

Ahmet Tezcan’ın 15 Temmuz darbe girişimi üzerinden Ekrem İmamoğlu’na yaptığı FETÖ iması, kendisinin mesajlarını da hatırlattı.

FETÖ lideri Fethullah Gülen’e övgüler sıralayan, 7 Şubat 2012 tarihinde, FETÖ’nün MİT Başkanı Hakan Fidan’a operasyonundan sadece 4 gün sonra, “Fethullah Hoca'ya bakarım, gerisi vız gelir tırıs gider” diyen Ahmet Tezcan, 17-25 Aralık operasyonlarından sonra da Gülen’e “Hocaefendi” diye hitap etmeye devam etti.

İşte FETÖ’nün MİT operasyonu sürecinde FETÖ liderine yüzünü dönen, FETÖ’ye övgüler sıralayan Ahmet Tezcan’ın o mesajları:

Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası

Odatv.com