CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Odatv Muhabiri İklim Bayraktar olayı ve Deniz Baykal'a komplo iddiaları konusunda savcılığın her hangi bir talebi olması halinde bile ifade vermeyeceğini söyledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TÜSİAD'ın Anayasa'da "değiştirilemez madde kalmasın" önerisine de karşı çıktı.

Ankara'da 75. Yıl Dinlenme ve Bakım Evi'nde yaşlılarla bir araya geldi. Huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, burada basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da cevpladı. TÜSİAD'ın hazırladığı anayasa taslağı hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, "Değiştirilemez maddelerin değiştirilmesi önerisini doğru bulmuyoruz." dedi.

BDP'li vekillerin polise tokat ve yol keserek taş atması olaylarını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, güvenlik görevlilerinin çok zor koşullarda görev yaptığına işaret etti. Kılıçdaroğlu, "Zor görevlerde bulunan polise saygılı olmalıyız." temennisini dile getirdi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun kendisini bugün Libya konusunda bilgilendireceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Kendisini dinleyeceğim" diye konuştu. Davutoğlu'na MHP'nin randevu vermemesi hakkında ise CHP lideri, "MHP'nin kendi sorunu" değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, Odatv Muhabiri İklim Bayraktar olayı ve Deniz Baykal'a komplo iddiaları konusuna da değindi. CHP Lideri, savcılığın her hangi bir talebi olması halinde bile ifade vermeyeceğini söyledi. (Cihan Haber Ajansı)