Kemer Country Club ile At ve Binicilik Portalı “1000 Atlı”nın işbirliğiyle insan, atlar, köpekler ve tüm hayvanların dostluğuna vurgu yapacak bu festival, 4-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.

Festival kapsamında çocukların, yetişkinlerin ve evcil hayvanların katılacağı yarışmalarda mücadele etmek isteyen herkes, hepsiburada.com üzerinden mama alarak sokak hayvanlarına destek olacak.

Hepsiburada.com kullanıcıları tarafından satın alınan mamalar, Göktürk Hayvanseverler Derneği'ne bağışlanarak sokak hayvanlarına ulaştırılacak. Ayrıca bağış yapan tüm kullanıcılara, teşekkür sertifikası ve hediye çeki armağan edilecek.

Türkiye’nin lider e-ticaret şirketi hepsiburada.com, sahipsiz sokak ve barınak hayvanlarıyla ilgili mama bağışı kampanyalarını sürdürüyor.

4-5 Haziran tarihleri arasında Kemer Country Club ve 1000 Atlı’nın işbirliğiyle düzenlenecek olan 4x4x2 Country Fest 2016’ya sponsor olan hepsiburada.com; insanlar, atlar, köpekler ve tüm hayvanların dostluğuna destek olacak.

Geçtiğimiz yıl 1.500 kişinin katıldığı, bu yıl ise 5 binden fazla kişinin katılımının beklendiği festivaldeki yarışmalarda mücadele etmek isteyen herkes, hepsiburada.com’dan mama alarak sahipsiz sokak hayvanlarını besleme şansını yakalayacak.

Dünyada var olan her canlının yaşam hakkı olduğuna dikkat çekmek isteyen tüm yarışmacılar, Göktürk Hayvanseverler Derneği Yardım Maması’ndan satın alarak zamansızlık nedeniyle besleyemedikleri sokak hayvanları için bir şans yaratacak. Ayrıca bağış yapan tüm kullanıcılara teşekkür sertifikası ve hediye çekleri verilecek.

“Hepsiburada Köpek Atlama Grand Prix’si”

Hepsiburada.com, sponsorluk desteği verdiği festivalde aynı zamanda Hepsiburada Köpek Atlama Grand Prix’si isminde bir yarışma da düzenleyecek. Bu zorlu mücadelede ilk 5’e giren yarışmacılara, hepsiburada.com tarafından hediye çekleri takdim edilecek.

Hayvanseverler, aile boyu eğlenceye davetli

İnsanlar ve hayvanların dostluğuna vurgu yapan 4x4x2 Country Fest 2016’da binicilik yarışmaları, Pony binişi, “Köpeğim ve Ben” engel atlama yarışmaları, köpek eğitmeni şovları, köpek sahiplendirme ve mama bağışı, çocuk ve yetişkin country oyunları, My Gym çocuk aktiviteleri, macera parkuları, şişme oyun alanı, tasarım ve alışveriş standları, pet standları ve pek çok sürpriz, hayvanseverleri bekliyor olacak.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de e-ticaret sektörüne öncülük eden hepsiburada.com, sahipsiz sokak ve barınak hayvanlarına yönelik bağış kampanyaları düzenlemeye önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Kaynak: DHA