banner285
09 Eylül 2012 Pazar 01:11
Gerillalar Mardin’de 2 tırı ateşe verdi
MARDİN - Mardin’in Midyat ilçesi ile Şırnak’ın İdil ilçesini birbirine bağlayan karayolunda HPG gerillaları akşam saatlerinde yol kontrolü yaptı. Kontrol sırasında gerillalar 2 tırı ateşe verdi.

Alınan bilgilere göre yerel saatle 20:15 sıralraında bir grup HPG gerillası Midyat-İdil yolunu kesti. Durdurdukları araçlarda kimlik kontrolü yapan gerillalar 2 tırı ateşe verdi. Tırları söndürmeye gelen bir itfaiye aracına da gerillalar taciz ateşi açtı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.