Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kurul toplantısında yaptığı konuşmada tepki çeken ifadeler kullandı. Orman, kurul üyeleriyle girdiği tartışmada, Göbeğinden konuşmayacaksın. Çıkacaksın, kapalı kapılar arkasında konuşmayacaksın. Öyle bir delikanlı yok zaten, anca karı gibi arkadan konuşurlar” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman sözlerinin tepki çekmesi üzerine “özür” açıklaması yapmak zorunda kaldı. Orman, tekrar söz alarak “Oruçlu olmama verin. Hanımefendiler sizlerden de özür diliyorum” dedi.

Kadın düşmanı Fikret Orman

NAR Kadın Dayanışması da Fikret Orman’ın sözlerini kınadı. “Kadın düşmanı Fikret Orman” etiketiyle Twitter’dan yapılan açıklamada, “Karı gibi konuşmayın diyerek maçoluk taslayan Fikret Orman kadın düşmanıdır. Cinsiyetçiliğini oruçlu olmasıyla normalleştirmesi kabul edilemez! Oruç tutmak/tutmamak hür iradesi, o makamı terk etmesi ve tüm kadınlardan özür dilemesi ise zorunluluktur!” denildi.

NAR KadınDayanışması‏ @narkadindayanis

"karı gibi konuşmayın" diyerek maçoluk taslayan fikret orman kadın düşmanıdır. cinsiyetçiliğini oruçlu olmasıyla normalleştirmesi kabul edilemez! oruç tutmak/tutmamak hür iradesi, o makamı terk etmesi ve tüm kadınlardan özür dilemesi ise zorunluluktur! #KadınDüşmanıFikretOrman

Beşiktaş Haberleri @besiktashbrl

Fikret Orman'dan çok sert sözler! Hakkımda şaibeler varmış. Delikanlıysanız çıkın konuşun. Göbeğinizden, kapalı kapılar arkasından konuşmayın. Öyle delikanlı bir adamda yok zaten onlar ancak karı gibi arkadan konuşurlar.

Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor

05:18 - 11 May 2019

Kaynak: https://halktv.com.tr/gundem/fikret-ormandan-cinsiyetci-sozler-kari-gibi-arkadan-konusurlar-393070h