Gürcistan'a kaçarken Artvin Sarp Sınır Kapısı'nda jandarma ekipleri tarafından yakalanan FETÖ'cü Muammer Salcıoğlu'nun, FETÖ'nün firari MİT imamı Murat Karabulat'a bağlı çalıştığı belirlendi.Jandarma ekipleri, geçen salı günü Artvin Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’a geçmek isteyen kişiler arasında bulunan ve hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi gözaltına aldı.

Gazete Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın haberine göre; üzerinden sahte kimlik çıkan kişinin yapılan araştırmalar sonucu Ankara’da hakkında “silahlı terör örgütü kurmak, yönetmek” ile “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlarından aranan Muammer Salcıoğlu olduğu belirlendi. Öğretmenlikten ihraç edildiği öğrenilen Muammer Salcıoğlu gözaltına alındı.

Salcıoğlu’nun üzerinde 7 bin 700 dolar, 11 bin 750 Euro, tablet ve cep telefonu ile 8 adet bankamatik ve kredi kartı ele geçirildi.

Salcıoğlu’nun üzerinde ayrıca Mehmet Şahin Gök, Zekiye Demet Salcıoğlu ve Gonca Oğuz Gök isimli kişilere ait kimlik belgesi de bulundu.

Sorguya alınan Muammer Salcıoğlu’nun FETÖ’nün MİT Adana Bölge imamı olduğu ve firardaki FETÖ’nün MİT imamı Murat Karabulat’a bağlı olduğu belirtildi

.http://www.haberturk.com/feto-nun-mit-adana-bolge-imami-gurcistan-a-kacarken-yakalandi-1802805