Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026

FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarına konu olan TBMM FETÖ’nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporunu aradan 3 yıl geçmesine rağmen kamuoyuyla paylaşmayan Meclis Başkanlığı, muhalefet milletvekillerinin FETÖ’yle ilgili soru önergelerini de geri çevirmeye başladı.

CHP’Lİ TANAL’IN O SORU ÖNERGESİ REDDEDİLDİ 
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın kamuoyunda “Aktroll” olarak adlandırılan sosyal medya yapılanmasının FETÖ’yle bağlantısını sorgulayan soru önergesi, Meclis Başkanı Mustafa Şentop tarafından reddedildi.

KAÇ TANESİNDE BYLOCK TESPİT EDİLDİ? 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a yönelik soru önergesi, içtüzük hükümlerine aykırı olduğu gerekçesiyle Tanal’a iade edildi. CHP’li Tanal, Şentop tarafından işleme konulmayan soru önergesinde, “Aktrollük yapan kaç Twitter, sosyal medya kullanıcısının cep telefonunda FETÖ’nün kriptolu haberleşme uygulaması Bylock tespit edilmiştir?
AKP’den aforoz edilen kimi eski siyasetçilerin ‘Trol’ ve ‘Troliçe’ dediği Aktroller içerisinde geçmişte FETÖ evlerinde abilik ve ablalık yapanlar var mıdır?” sorularını yöneltmişti.

http://www.cumhuriyet.com.tr