İSTANBUL

İstanbul Esenler'de, O-3 Otoyolu'nda lüks bir otomobilin sebze yüklü kamyonete çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, otoyolun Edirne istikametinde Atışalanı mevkisinde seyreden ve kimin kullandığı henüz belirlenemeyen 34 E 206 plakalı lüks otomobil, aynı yöne giden Abdullah Dakak idaresindeki 34 YTN 52 plakalı sebze yüklü kamyonete arkasından çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet ters dönüp bariyerlere vurdu, otomobil ise diğer tarafta bariyerlere çarptıktan sonra alev aldı. Yangın çıkan araçta zaman zaman patlamalar meydana geldi.

Kazayı görerek duran sürücüler, otomobilde bulunan yaralılar Mehmet Karaca ve Mehmet Bozan'ı kurtardı. Bu kişilerden birinin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Çevredeki sürücüler ve vatandaşlar kamyonette hafif yaralanan sürücü Abdullah Dakak ve Cemal Dakak'ı da araçtan çıkarttı.

İhbar üzerine olay yerine, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. İtfaiye görevlileri ise alev alan lüks otomobile müdahale ederek yangını kontrol aldıktan sonra soğutma çalışması yaptı. Çarpmanın etkisiyle parçalanan ve tamamen yanan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Bu arada, aynı istikamette seyir halinde olan sürücüler, lüks otomobilin sürücüsünün aşırı hızlı olduğunu ve makas atarak ilerlediğini iddia etti.

Muhabir: İlyas Kaçar

Kaynak: AA