ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan 44 yaşındaki Kevin Breen'in hayatı gerçek anlamda çocuğu yüzden az daha bitiyordu. Ailesiyle vakit geçirmeyi çok seven, sürekli neşeli ve çalışkan biri olan Kevin Breen'in hayatı çocuğundan kaptığı mikrop yüzünden karardı. 

Acilen ameliyata alınan Kevin’ın karnında 1.5 litre sıvı biriktiği tespit edildi. Doktorlar Kevin’a kesin bir teşhis koyamazken, Kevin’ın durumu daha da ağırlaştı.

Kevin’ın organları tam olarak çalışmamaya başladı. Ellerine ve ayaklarına kan gitmediğinden, elleri ve ayakları siyah renge döndü.

Sonunda doktorlar Kevin’ı teşhis etmeyi başardılar. Kevin’ın üç yaşındaki oğlunun geçtiğimiz günlerde bademcikleri şişmişti. Doktorlar da Kevin’da streptokok bakterisi aramaya başladılar.

Sonunda Kevin hayati tehlikeyi atlattı. Sol eli tamamen alınan Kevin’ın, sağ elindeki bazı parmaklar ve ayak parmaklarının büyük çoğunluğu alınmak zorunda kalındı.Ancak yaşıyordu!

Kevin vücudundan bazı uzuvlarını kaybetse de acımasız bir hastalığı yenmeyi başardı. Şimdi yeniden çocuklarıyla oyunlar oynayabiliyor. Hastane masraflarını ödeyemediklerinden, GoFundMe isimli sosyal bağış sitesinde kampanya başlatıldı. Hastane masrafları ortalama 250 bin dolar tutuyor ve şu ana dek 225 bin dolar toplandı. Kevin ise nefes alıyor olmasına şükrediyor.

Kaynak: HABER7.COM