AKP'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün düzenlediği basın toplantısıyla yeni kurulan Gelecek Partisi'ni kurdu. Partinin tanıtım toplantısına ise, en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar damga vurdu.

22 yaşındaki Günaçar'ın, "Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?" sorusuna verdiği "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi" yanıtı gündem oldu.

SARAY’DAN İLK TEPKİ: “GÖRDÜNÜZ MÜ KİMLERLE YAN YANA DURDUĞUNUZU”

Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz, Davutoğlu'nun açıklaması devam ederken sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Küçükyılmaz, firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın "En azından Davutoğlu'nun gerçek bir diploması var" paylaşımını ve Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer alan İsmail Günaçar'ın "En azından diploması var kendisinin" sözlerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi gördünüz mü kimlerle yan yana durduğunuzu? Hayır, bence hâlâ göremediniz, zira hırs ve öfke gözünüzü karartmış..."

mucahit.jpg

Kaynak Yeniçağ