Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Vazo Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence, Teras Kule ve DAP Vadisi’nde yer alan ofisler, güncel fiyatları dörtte bir oranında düşürülerek alıcı ve yatırımcılarla buluşuyor. Özgün mimarisi, tasarımı ve lokasyon özellikleri ile dikkat çeken projeler yüzde 25 indirim avantajıyla 14 Nisan'a kadar devam edecek.

"DAP YAPI OLARAK CİDDİ ENSTRÜMANLAR GELİŞTİRİYORUZ"

Kampanya için Meydan AVM’de dev bir çadır kurduklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "2017-2018 yılında 7-7,5 milyar TL'lik projeye start vereceğiz. Hükümetin desteğiyle beraber KDV indirimi olsun, tüketici yasasındaki değişiklikler olsun ve imar düzenlemelerinde birçok düzenleme yapıldı. Bu da tabi ki bizim sektörümüze çok büyük katkısı oldu. Şu andaki piyasanın hareketlenmesine bunların çok büyük etkisi var. Bizde piyasaları hareketlendirmek için konut sektörü olarak Dap Yapı olarak ciddi enstrümanlar geliştiriyoruz. İşte görüyorsunuz Ümraniye'de çadırın içerisindeyiz. Merkezi bir lokasyondayız ve ofis çok kalabalık. Yine Emlak Konut ile geliştirdiğimiz Validebağ Projesi'nde bir çadır kurduk orda gerçekten bir izdiham oluştu. Orda gördüğümüz talebi diğer projelerimize de yansıtalım istedik." dedi.

"CİDDİ BİR FEDAKARLIKTA BULUNDUK"

Döneme uygun indirim yaparak herkes kazansın istedik diyen Yılmaz, "Emlak Konut'un dışında ki tüm projeleri bu çadırın içerisine koyduk ve ciddi de bir indirim yaptık. Ciddi bir fedakarlıkta bulunduk ve Nisan'ın 14'üne kadar bu kampanya geçerli. Bu binalar dünyada ödül almış ve en iyi mimarisiyle ısıtması soğutmasıyla aslında otel tarzı demememiz lazım ama hakikaten otel donanımında yapılmış. Herkesin kendi bütçesine göre almasını tavsiye ediyorum. 2 hafta sürecek olan kampanyamızda 397 bin TL’lik konut 297 bin TL’ye, 500 bin TL’lik konut 375 bin TL’ye, 1 milyon TL’lik konut 750 bin TL’ye satılacak." dedi.

Kaynak: DHA