İSTANBUL

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terör örgütlerine karşı milli bir seferberlik ilan ettiği sözlerine ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın çağrısı bizlere kuvvet ve cesaret vermiştir. İş dünyasının temsilcileri olarak, Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin terörle mücadelesinde sonuna kadar yanındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Güral, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, TÜGİK olarak her zaman devletin ve milletin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydederek, ulusal ve uluslararası birtakım çevrelerin iş birliği ile Türkiye ve ülke ekonomisi üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını aktardı.

Son yıllarda daha da güçlenen ülke ekonomisinin bazı kesimleri rahatsız etmeyi sürdürdüğünü anlatan Güral, 15 Temmuz'da başarılı olamayan şer güçlerin bu kez Türkiye ekonomisi üzerinden saldırıya geçtiğini, bugünlerde ise büyük şehirlerde düzenledikleri hain terör saldırıları ile Türkiye'yi sekteye uğratmaya çalıştıklarını bildirdi.

Güral, "Cumhurbaşkanımızın 'tüm terör örgütlerine karşı milli bir seferberlik ilan ediyorum' çağrısı bizlere kuvvet ve cesaret vermiştir. İş dünyasının temsilcileri olarak, Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin terörle mücadelesinde sonuna kadar yanındayız. Üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

"Türkiye hiç kimseye boyun eğmeyecek"

Güral, Türkiye'nin daha önce olduğu gibi bundan sonra da hiç kimseye boyun eğmeyeceğini kaydederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın, bu kutsal çağrısından sonra güvenlik güçlerimizin terörle mücadele faaliyetlerinde her zaman yanında olacağımızı ve her türlü desteği vereceğimizi ilan ediyoruz. Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu olarak, milli seferberliğin zaferimizle sonuçlanacağından hiçbir şüphe duymuyoruz. Bu seferberlikte görev almaktan şeref duyuyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, hükümetimiz, polis ve askerlerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

Muhabir: Uğur Aslanhan

Kaynak: AA